Volg ons op Facebook
Type hier de omschrijving... zeilschool1 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling1 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Optimist1 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... zeilschool2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling7 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... windsurf | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling7 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling4 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk3 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Optimist | Type hier de omschrijving...
Boek nu!

Op de hoogte blijven?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief: Aanmelden

De vloot van zeilschool Toolenburg

Laerling
LaerlingDe Laerling (t/m 12 jaar) is een kleine veilige boot met een vaste kiel, en precies op maat voor kinderen! Door de vaste kiel heeft de boot veel stabiliteit en kan de boot dus niet omslaan. De Laerling is groot genoeg zodat je in het begin samen met de instructeur kan zeilen. Maar natuurlijk is de boot klein genoeg om later alleen te kunnen zeilen! Kom snel kennismaken met de Laerling! Meer weten?
Valk
ValkValk (vanaf 12 jaar) Hou je van gezelligheid aan boord? Dan zit je in een kielboot goed! In een kielboot kun je mooie tochten maken, maar ook zeker op een rustige manier de fijne kneepjes van het zeilen leren. Op soms wat buis- en regenwater na zit je lekker droog bij de instructeur aan boord en kan hij of zij je alles leren over deze stabiele boot. De Valk is ook een ideale boot om mee te zeilen met het hele gezin! Gezellig en leerzaam.Meer weten?
Suppen
SuppenStand Up Paddling (SUP) komt oorspronkelijk uit Hawaï Het grote verschil met gewoon (golf) surfen? Bij surfen lig je op je buik op je board en gebruik je beide armen om te paddlen. Bij Stand Up Paddle sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met een stand up paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. Meer weten?
Windsurf
WindsurfWindsurfen is een hele andere sport dan zeilen, zowel in techniek als in beleving. Als windsurfer accepteer je dat je af en toe in het water ligt. Maar door uitdagende oefeningen blijf je in beweging en dus warm. De maat van je zeil hangt af van je gewicht en ervaring op een surfplank, zo hebben we zeilen tussen de 3 m2 en 5 m2. Aan het begin ben je vooral bezig met stabiliteit en houding op de plank maar aan het eind van de week kan je baantje varen over het water en trucjes maken op je plank en met je zeil. Met vijf medesurfers per instructeur start en eindigt elke dag op het surfstrandje. Maar de instructeur heeft ook een motorboot om je te helpen als het niet lukt of om op andere plekken op het meer les te geven.Meer weten?
Optimist
OptimistDe optimist is een stabiele, onzinkbare en wendbare éénpersoons zeilboot, zeer geschikt om jongere kinderen veilig in te leren zeilen. Spelenderwijs worden de kinderen de zeilvaardig-heden bijgebracht: sturen, overstag gaan, gijpen, omslaan, het rechtzetten van de boot…tijdens de hele zeilweek ben je de trotse schipper van je ‘eigen’ boot! Meer weten?

Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign