Volg ons op Facebook
Type hier de omschrijving... zeilschool1 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling1 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Optimist1 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... zeilschool2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling7 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... windsurf | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk2 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling7 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... laerling4 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk3 | Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Optimist | Type hier de omschrijving...
Boek nu!

Op de hoogte blijven?

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief: Aanmelden

Ons aanbod

Jeugdzeilen 7 - 12 jaar

Laerling

Wil jij gezellig samen met iemand anders in een boot zeilen en heb je absoluut geen zin om te slaan? Kies dan voor een zeilcursus in een Laerling! De Laerling is een 2-persoons zeilboot met een vaste kiel, die ervoor zorgt dat de boot niet omslaat. Met leeftijdgenoten krijg je les op je eigen niveau in een eigen boot. Beginner of gevorderde, iedereen kan meedoen. Bij de zeillessen in de Laerling wordt er gewerkt aan de CWO diplomalijn Jeugdkielboot. Om de veiligheid op het water te garanderen, maken we gebruik van een rescue boot. Daarnaast zijn zwemvesten verplicht tijdens de zeillessen, deze stellen wij kosteloos ter beschikking. 

 

 

Optimist

De optimist is een stabiele, onzinkbare en wendbare éénpersoons zeilboot, zeer geschikt om jongere kinderen veilig in te leren zeilen. Spelenderwijs worden de kinderen de zeilvaardig-heden bijgebracht: sturen, overstag gaan, gijpen, omslaan, het rechtzetten van de boot…tijdens de hele zeilweek ben je de trotse schipper van je ‘eigen’ boot!  

 

 

 

Kielboot vanaf 12 jaar

Valk

Een supergave cursus en goed leren zeilen? Dan is deze cursus iets voor jou als je minimaal 12 jaar bent. Je wordt opgeleid voor de CWO-diploma’s kielboot I, II, III of IV. Aan boord vaar je met een instructeur of instructrice en maximaal drie andere enthousiaste cursisten. We delen je uiteraard in op niveau en leeftijd. Een Valk is een perfecte boot om in te (leren) zeilen. En ideaal om het supergezellig te hebben met de andere deelnemers. Toe aan een compleet nieuwe sensatie? Ga dan eens zeilen met een gennaker of een trapeze op een valk! Speciaal voor diegenen die op CWO III/IV niveau les krijgen. Hoe dan ook, het wordt ongetwijfeld een geweldig en leerzame week! 

 

Windsurfen vanaf 10 jaar

Ben jij die stoere jongen of meid die klaar is voor actie… Dan is  windsurfen echt wat voor jou! Ben je net begonnen met deze sport dan helpen wij jouw op weg met de juiste instructies. Vanaf onze eigen “surfing beach” leren onze instructeurs je zo snel mogelijk zelfstandig  surfen. Nadat je de basisvaardigheden zoals evenwicht, windroos en het optuigen onder de knie hebt, kan je beginnen aan het echte werk. Er zijn surfboards voor ieder niveau en leeftijd, een trapeze voor iedereen en  voldoende wetsuits in alle maten.Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign